Direct reserveren

Image
 
 

Five Brothers Fat Zuid

De vestiging aan de Hobbemakade is gelegen tussen de Pijp en Zuid, recht tegenover onze vrienden Cannibale Royale en Izakaya.
Op de Hobbemakde is meer ruimte voor groepen om te dineren en te borrelen. Ook het ruime terras is niet te missen. Geniet in de zon van onze sangria, cava en tapas.
Verder zijn alle ingrediënten natuurlijk gewoon hetzelfde;
borrelen en uitgebreid tafelen tot in de late uurtje maar dan in een Amsterdams jasje in een geweldige ambiance, gecreëerd door je favoriete barmannen.

  

FIVE BROTHERS WHO?

Het idee voor Five Brothers Fat is ontstaan tijdens een trip naar Barcelona waar deze vijf horeca broeders kennis maakten met dit succesverhaal aan de Mediterrane kust.

Deze bekende en zeer populaire cavabar in één van de zijstraatjes van de wijk Barceloneta is een begrip. De flessen Cava Rosat vliegen je hier om de oren terwijl je geniet van kleine tapas die à la minute voor je worden bereid. Geen poespas, gewoon authentiek en goed. De ingrediënten bij Five Brothers Fat zijn hetzelfde; borrelen en uitgebreid tafelen tot in de late uurtjes, maar dan in een eigenwijs Amsterdams jasje.

Je kunt ons vinden op de volgende locaties:

 • De Clercqstraat 56
  (Amsterdam-West)

 • Hobbemakade 64
  (Amsterdam-Zuid – De Pijp)

  • Kleine Houtstraat 40
   (Haarlem)
   
   

  Restaurant

  De keuken wordt gekenmerkt door Spaanse tussengerechten met een twist. Zo serveren wij klassiekers als Pimientos de Padron, Jamon Iberico en Calamares. Maar ook moderne kleine gerechten met invloeden uit Azië, Zuid- en Midden-Amerika die ideaal zijn om te delen. Deze toegankelijke, maar vooral spannende gerechten variëren regelmatig om zo de gasten te blijven verrassen.

  Bekijk het menu
      

  Bar

  De originele Champañaria in Barcelona wordt gekenmerkt door de betaalbare borrelglaasjes met roze Cava: Can Paixano. Een licht roze bubbelwijn, ideaal voor bij de borrel of diner.
  Naast de Can Paixano zijn er uiteraard meerdere cava’s, wijnen, cocktails die worden geschonken. Uiteraard ontbreken de Spaanse klassiekers als sangria de cava en tinto de verano ook niet.

  Bekijk de drankenkaart
     Groepen

  Op zoek naar een informele plek om met een groep te borrelen en/of te dineren.
  Bekijk dan onze mogelijkheden hieronder.

  Bekijk de mogelijkheden

  Contact

   

  Hobbemakade

  Hobbemakade 64
  1071 XM Amsterdam
  +31 (0)20 77 96 882

  hobbema@fivebrothersfat.nl
  www.fivebrothersfat.nl

  MON 17:00 01:00
  TUE 17:00 01:00
  WED 17:00 01:00
  THU 17:00 01:00
  FRI 17:00 03:00
  SAT 17:00 03:00
  SUN 17:00 01:00
   

  Werken bij Five Brothers Fat?

  Als jong bedrijf zijn wij vaak op zoek naar jonge enthousiaste medewerkers met of zonder ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellige omgeving met leuke collega’s te werken? Stuur dan je motivatie en cv op naar info@fivebrothersfat.nl.