Direct reserveren

Image
 
 

Five Brothers Fat West

Dit is de plek waar alles begon. De eerste locatie waar de beroemde Can Paixano uit Barcelona werd geschonken.
De ideale plek om met vrienden, familie of een date te genieten van Spaanse tapas en uitgebreide keuzes in cava, sangria, cocktails en wijnen.
Five Brothers Fat biedt een intieme en warme atmosfeer om uitgebreid te tafelen en borrelen tot in de late uurtjes.

  

FIVE BROTHERS WHO?

Het idee voor Five Brothers Fat is ontstaan tijdens een trip naar Barcelona waar deze vijf horecabroeders kennis maakten met dit succesverhaal aan de Mediterrane kust.

Deze bekende en zeer populaire cavabar in één van de zijstraatjes van de wijk Barceloneta is een begrip. De flessen Cava Rosat vliegen je hier om de oren terwijl je geniet van kleine tapas die à la minute voor je worden bereid. Geen poespas, gewoon authentiek en goed. De ingrediënten bij Five Brothers Fat zijn hetzelfde; borrelen en uitgebreid tafelen tot in de late uurtjes, maar dan in een eigenwijs Amsterdams jasje.

Je kunt ons vinden op de volgende locaties:

 • De Clercqstraat 56
  (Amsterdam-West) 

 • Hobbemakade 64
  (Amsterdam-Zuid)

 • Kleine houtstraat 40
  (Haarlem)
   
   

  Restaurant

  De keuken wordt gekenmerkt door Spaanse tussengerechten met een twist. Zo serveren wij klassiekers als Pimientos de Padron, Jamon Iberico en Calamares. Maar ook moderne kleine gerechten met invloeden uit Azië, Zuid- en Midden-Amerika die ideaal zijn om te delen. Deze toegankelijke, maar vooral spannende gerechten variëren regelmatig om zo de gasten te blijven verrassen.

  Bekijk het menu
      

  Bar

  De originele Champañaria in Barcelona wordt gekenmerkt door de betaalbare borrelglaasjes met roze Cava: Can Paixano. Een licht roze bubbelwijn, ideaal voor bij de borrel of diner.
  Naast de Can Paixano zijn er uiteraard meerdere cava’s, wijnen, cocktails die worden geschonken. Uiteraard ontbreken de Spaanse klassiekers als sangria de cava en tinto de verano ook niet.

  Bekijk het menu
     Groepen

  Op zoek naar een informele plek om met een groep te borrelen en/of te dineren.
  Bekijk dan onze mogelijkheden hieronder.

  Bekijk de mogelijkheden

  Contact

   

  De Clercqstraat

  De Clercqstraat 56
  1052 NH Amsterdam
  +31 (0)20 77 60 770

  clercq@fivebrothersfat.nl
  www.fivebrothersfat.nl

  MON Closed
  TUE 17:00 01:00
  WED 17:00 01:00
  THU 17:00 01:00
  FRI 17:00 03:00
  SAT 17:00 03:00
  SUN 17:00 01:00
   

  Werken bij Five Brothers Fat?

  Als jong bedrijf zijn wij vaak op zoek naar jonge enthousiaste medewerkers met of zonder ervaring. Lijkt het je wat om in een gezellige omgeving met leuke collega’s te werken? Stuur dan je motivatie en cv op naar info@fivebrothersfat.nl.